به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، آیت الله بنابی امروز در مراسم رونمایی از کتاب نقش تربیتی مدیران در مدارس علمیه گفت: با توجه به اینکه قرآن کریم و بیان پیامبر اسلام و ائمه اطهار(ع) به اهمیت و حیاتی بودن اخلاق عظیم پیامبر(ص) تاکید شده است.
وی افزود: خداوند متعال در قرآن کریم و در سوره شمس 11 قسم ذکر می کنند؛ ولی ماحاصل این سوره آن است که تنها کسانی رستگار شدند که به دنبال تهذیب خود و دیگران بوده اند.
این استاد حوزه یادآورشد: طبق حدیث معروف که مقام معظم رهبری نیز نسبت به این حدیث مباحث مختلفی فرمودند اند، پیامبر اکرم (ص) و اسلام برای اتمام مکارم اخلاق و اخلاص در عمل برای مردم نازل شدند.
مدیر حوزه علمیه بناب گفت: بحث اخلاق به خصوص تهذیب و اخلاص برای جامعه طلاب بسیار حیاتی است؛ نباید هیچ یک از طلاب در مسیر مباحث اخلاقی عقب بیفتند.
این استاد حوزه یادآورشد: یک طلبه باید چنین روحیه ای داشته باشد که همیشه به اشتباه و ضعف و ناتوانی خود معترف باشد؛ یک طلبه باید بداند که اگر می خواهد موفق باشد، باید همیشه خاضع و خاشعانه خداوند را یاد کند.
وی گفت: چند سال است که این بحث در مدارس علمیه راه افتاده است و مباحث اخلاقی در حوزه به شکل جدی تر دنبال می شود که جای خرسندی است ولی این مسایل باید از ابتدای انقلاب به شکل روند آموزشی و روند کاری در حوزه آغاز می شد.
وی بیان کرد: طلاب باید روحیه ترس از قیامت و سنگینی کسوت طلبگی را هر لحظه در خود حفظ کنند؛ تلاش های حوزه و معاونت تهذیب در اردوهای معرفتی مشهد و قم و... قابل تقدیر است که باید این روند ادامه یابد.
وی اظهارکرد: در عرصه تهذیبی و اخلاقی یک روند مستمر باید طی شود که از برنامه واقعی که باید داشته باشیم عقب هستیم.